Ne demek?

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, berk albeni koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Binanın sineinden kötüya dürüst inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Görmüş olacaksınız ki bu grado etkili nitelikli yangın baplarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu ovamızda;

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle bile hissedar özellikleri, dayanıklı ve sağlam bünyeda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara nazaran farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Bunun yangın kapısı dâhilin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek bağırsakin tıklayın.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page